Protestul transportatorilor la Constanţa: restricţii de circulaţie pe traseul pe care se deplasează coloana de autovehicule VIDEO

0
Publicat:

Poliţia a instituit, duminică, o serie de restricţii de circulaţie în Constanţa, pe traseul pe care se deplasează coloana de autovehicule ale fermierilor şi transportatorilor în cea de-a doua zi consecutivă de protest.

  Protestului fermierilor şi transportatorilor s-au alăturat şi mai multe companii de taximetrie din Constanţa.

"La această oră, jandarmii şi poliţiştii constănţeni asigură, în sistem integrat, măsuri de ordine publică în dinamică, având în vedere protestul fermierilor, transportatorilor şi al persoanelor care realizează transport de persoane în regim de taxi.

Convoiul se deplasează pe traseul Ovidiu - DN 3 - municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Şoseaua Mangaliei, strada Hărman Arbore şi retur.

În acest context, pe traseul respectiv au fost instituite restricţii de circulaţie, pentru a asigura siguranţa participanţilor la trafic şi a protestatarilor", se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Sâmbătă, şoferii a zeci de tiruri şi tractoare care voiau să intre în oraş pentru a protesta au blocat şoseaua de centură a municipiului Constanţa, astfel că poliţiştii şi jandarmii au făcut un baraj în calea acestora pentru a nu se ajunge la blocarea circulaţiei.   

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite