Prima declaraţie a bărbatului suspectat că a omorât-o pe profesoara din Cernavodă. A stat o noapte lângă cadavru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul a fost introdus în arestul Poliţiei
Criminalul a fost introdus în arestul Poliţiei

Bărbatul a fost reţinut de poliţie, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere încuviinţată de judecători.

UPDATE: Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Profesoara Cristina Palu a fost omorâtă în seara zilei de miercuri. Cadavrul a fost găsit abia joi dimineaţa, după ce sora ei a alertat poliţia şi ISU deoarece nu reuşea să dea de ea.

În aceeaşi zi, poliţiştii l-au prins pe principalul suspect, un bărbat de 52 de ani din Cernavodă. Acsta a fost dus în arestul IPJ Constanţa, moment în care a declarat presei că „îi pare rău”.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, agresorul o cunoştea pe profesoară deoarece îi montase geamurile termopan şi uşa de la apartament cu ceva timp în urmă. 

Acum, acesta ar fi vrut să îi fure cheile de intrare pentru  ca apoi să intre în locuinţă când vicima nu se afla acasă pentru a-i sustrage divese bunuri.

Bărbatul a sunat-o pe femeie miercuri seară, pretextând că doreşte să mai verifice ceva la ea în apartament, iar victima l-a primit. În momentul când a văzut că bărbatul încearcă să îi fure cheile de la apartament, femeia a început să ţipe. Atunci a imobilizat-o, i-a pus un căluş în gură ca să nu poată ţipa şi a strangulat-o cu o chingă folosită pentru prinderea bagajelor la maşină şi apoi a abandonat-o lăsând-o cu mâinile legate.

Crima s-ar fi produs miercuri seara, în jurul orei 19.00, iar criminalul a stat toată noaptea în aceeaşi casă cu cadavrul, părăsind imobilul abia dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Procurorii au mai precizat că bărbatul i-a furat apoi femeii suma de 500 de lei, telefonul mobil şi mai multe carduri bancare aflate în poşeta victimei.

Suspectul a fost găsit de o patrulă de poliţie în apropiere de localitatea Deleni, judeţul Constanţa, în timp ce vomita pe marginea drumul, el spunând anchetatorilor că a înghiţit otravă de şobolani şi antigel. A fost transportat la spital, unde a stat câteva ore pentru îngrijiri medicale, iar după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit a fost dus la audieri, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor.

Video: Replica de Constanţa

Citeşte şi:

Ucigaşul femeii găsite decedate într-o locuinţă din Cernavodă a fost reţinut pentru 24 de ore. El a vrut să se sinucidă înghiţind otravă de şobolani şi antigel

Cine este femeia care a fost găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Criminalul a fost prins

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite