Trei persoane au cerut ilegal bani şoferilor pentru parcare în Sectorul 2. Poliţia a aplicat sancţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Politia Romana
FOTO Politia Romana

Trei persoane au solicitat în mod ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2. Potrivit poliţiştilor din Capitală, acestea nu erau angajate ale Primăriei sectorului şi îşi desfăşurau activitatea pe Şoseaua Colentina şi pe strada Dr. Grozovici.

Persoanele au fost prinse de poliţiştii locali în timp ce solicitau taxă la parcare în zone aglomerate ale Bucureştiului. Acestea au primit sancţiuni.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au sancţionat ieri trei persoane, care ofereau locuri de parcare în mod ilegal, percepând taxă, în zona Sos. Colentina şi Str. Dr. Grozovici, cu amenzi în valoare de 500 lei, conform Legii 61/91 rep. privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale, conform Digi24.

Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să se informeze şi şi să nu ofere bani persoanelor care administrează locuri de parcare în mod ilegal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite