Podul de la Agigea, deschis traficului. O singură restricţie rămâne în vigoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restricţia de pe Podul Agigea rămâne: viteza de 50 km/h FOTO Sînziana Ionescu
Restricţia de pe Podul Agigea rămâne: viteza de 50 km/h FOTO Sînziana Ionescu

Restricţiile de circulaţie rutieră de pe Podul Agigea au fost ridicate. Începând de joi, 20 iunie, ora 18, traficul se va desfăşura pe ambele sensuri de circulaţie, inclusiv pe benzile marginale.

Podul de la Agigea este situat pe DN 39 Constanţa – Mangalia la km 8+988 şi face legătura dintre nordul şi sudul litoralului.

Odată cu darea în folosinţă a Autostrăzii Soarelui pe toată distanţa, descărcarea de trafic se bloca la pod. Mai ales în weekend, turiştii, dar şi localnicii, erau nevoiţi să stea în trafic ore în şir, pentru a trece podul la care se efectuează lucrări din 2011. Coada de la Agigea începea din Constanţa şi se întindea pe 10 kilometri.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România precizează că restricţia de viteză de 50 km/h rămâne în vigoare. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).

Vă mai recomandăm

Circulaţie cu restricţii pe podul de la Agigea, până la sfârşitul anului

Grevă spontană sub podul de la Agigea. Drumul către Poarta 9 a portului Constanţa, blocat de TIR-işti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite