Pericol pe Autostrada Soarelui. Turme de animale pasc aproape de parapet, mânate de ciobani. „Am făcut numeroase sesizări la poliţie, dar fenomenul continuă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cioban cu o turmă de capre a ajuns aproape de Autostrada Soarelui, fiind nevoie de echipa de intervenţie de la Drumuri şi Poduri.

Direcţia de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa a intervenit în după-amiaza de marţi, 30 iulie, pe Autostrada Soarelui, pentru a îndepărta un cioban cu o turmă care păştea aproape de parapetul metalic. Situaţia se repetă aproape zilnic, spun specialiştii DRDP.

Iată apelul făcut de instituţie:

„Atenţie! Ciobani cu turme de capre pe taluz - Autostrada A2, km 204, sensul Bucureşti-Constanţa!

În această seară, reprezentanţii Secţiei Autostrăzi au alungat un cioban cu o turmă de capre care păşteau pe taluzul dintre gardul de protecţie şi parapetul metalic marginal.

Cum a fost posibil? Este o problemă cu care ne confruntăm aproape zilnic. 

Ciobanii rup gardul de protecţie şi îşi mână animalele spre aceste zone, punând în pericol siguranţa traficului. Se întâmplă atât pe Autostrada A2, cât şi pe A4 (Ovidiu-Agigea).

Pe lângă verificarea permanentă a integrităţii gardului de protecţie pe toată zona de administrare, Secţia Autostrăzi a D.R.D.P. Constanţa a facut numeroase sesizări la poliţie, dar fenomenul continuă.

Vă rugăm să circulaţi cu atenţie!“ 

Cioban cu turma de capre lângă Autostrada Soarelui Sursa Facebook DRDP Constanţa

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

O maşină a ieşit de pe Autostrada Soarelui rupând glisiera de siguranţă. Autoturismul s-a răsturnat în şanţ

Cum arată o reparaţie făcută pe Autostrada Soarelui. „Urât a ieşit. A fost Dorel de tură şi a asfaltat cu butelia?”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite