Percheziţii la persoane bănuite de braconaj. Poliţiştii au descoperit patru sturioni şi 24 de borcane cu icre negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pescar - arhivă
Pescar - arhivă

Cei vizaţi depercheziţii sunt acuzaţi de deţinerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor şi subproduselor de sturioni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au efectuat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova, trei perchiziţii domiciliare, la persoane implicate în activităţi de braconaj piscicol.

În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării patru exemplare specia păstrugă, în greutate de 15 kg, 24 borcane cu icre negre şi 23.000 lei, iar două persoane sunt cercetate pentru infracţiuni la regimul braconajului piscicol.

Percheziţiile au avut loc luni, 17 mai, în locaţii de pe raza localităţilor Borduşani - judeţul Ialomiţa, la persoane suspecte că desfăşoară activităţi de braconaj piscicol.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la două persoane, cetăţeni români, cu vârste de 61 şi 66 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor şi subproduselor de sturioni”, „producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” şi „pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit”, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citeşte şi:

Lideri de culte, în faţa vaccinării anti-COVID-19. Muftiul Iusuf Muurat: „Este o minune de la Dumnezeu“

Gunoaiele din Germania continuă să sosească în România. 500 de tone de deşeuri, descoperite în Portul Agigea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite