Obiectiv PDL Constanţa. Contracandidaţi pentru Mazăre şi Nicuşor Constantinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PDL Constanţa Gigi Christian Chiru începe cursa pentru administraţia locală din 2013  FOTO Adevărul Constanţa
Liderul PDL Constanţa Gigi Christian Chiru începe cursa pentru administraţia locală din 2013 FOTO Adevărul Constanţa

PDL Constanţa vrea să înceapă din timp lupta electorală pentru cucerirea primăriei şi a consiliului judeţean, care sunt deţinute de PSD de ani de zile.

Democraţii vor să îşi stabilească foarte curând candidaţii care să se înfrunte cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la alegerile din 2016.

„Dacă începem de acum şi ne fixăm candidaţii, va fi timp destul ca aceştia să câştige notorietate şi să convingă electoratul“, şi-au făcut planurile liderii PDL Constanţa.

La alegerile locale din iunie 2012, filiala i-a aruncat în luptă pe Gigi Christian Chiru pentru primărie şi pe Florin Gheorghe pentru preşedinţia consiliului judeţean. Ambii au ieşit pe locul doi în topul voturilor, la mare distanţă de primii clasaţi.

Membrii PDL s-au reunit joi, 17 ianuarie, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean Constanţa, la care au fost prezenţi liderii de la Bucureşti: Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Costică Canacheu şi Cezar Preda.

Blaga i-a certat pe colegii din Constanţa pentru neinspiraţia cu care au propus oamenii pentru alegeri: „Parcă îl voiaţi pe Claudiu Palaz candidat pentru primărie, mi-l lăudaserăţi cu toţii. Unde este Palaz acum? S-a dus la alt partid“.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite