Monarhiştii din România, despre moartea Reginei Ana: „Este o mare pierdere, ne doream să stea cu noi cât mai mult timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina Ana a murit. Monarhiştii din România sunt în doliu, odată cu moartea Reginei Ana. Ei şi-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestăţii sale.

Cătălin Mihai, liderul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, s-a declarat profund întristat de moartea Reginei Ana. „Simţim un mare regret, chiar dacă vârsta sa era foarte înaintată, ne doream ca Majestăţile sale să rămână cu noi cât mai mult timp. Majestatea sa Ana ne-a părăsit şi a plecat în lumea celor drepţi. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate!“.

Regina Ana a murit. Unde şi când va avea loc înmormântarea

Preşedintele monarhiştilor din România a ţinut permanent legătura cu familia regală. „Ultima dată m-am întâlnit cu Majestatea sa Regele Mihai şi cu Majestatea sa Regina Ana în 1993. Dar cu Alteţa sa Principesa Margareta şi Alteţa sa Principele Radu m-am întâlnit cluna trecută. Este o pierdere grea pentru noi“, a mai spus Cătălin Mihai.

Regina Ana a încetat din viaţă la vârsta de 92 ani, în spitalul din Morges din Elveţia, în ziua de 1 august 2016. Înmormântarea va avea loc la 13 august, după cum a declarat avocatul Casei Regale a României. Regina Ana va fi îngropată la Mănăstirea Curtea de Argeş.

Pe aceeaşi temă:

A murit Regina Ana. La 92 de ani, Regina s-a stins din viaţă la un spital din Elveţia FOTO VIDEO

SERIAL 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. Episodul 1: „Trăiască războiul, trăiască România!“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite