Mohammad Murad s-a răzgândit din nou. A renunţat la Primăria Constanţa, acum candidează la Primăria Mangalia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Murad candidat la mangalia

Mohammad Murad, şeful patronatelor din turismul românesc, s-a răzgândit încă o dată. După ce a anunţat că o să candideze la Primăria Constanţa, apoi a renunţat, Murad s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria Mangalia.

Mohammad Murad se anunţă ca noul personaj excentric din politica românească, care se manifestă pe litoral. Murad, care face de ani de zile afaceri în turism şi a ajuns preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), s-a înscris în acest an în cursa electorală pentru Primăria Constanţa, ca independent. 

La 1 august, când a redeschis complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa. La nici 3 săptămâni, Murad a apărut candidat la Primăria Mangalia. 

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, declara Murad la 1 august.

Omul de afaceri a spus atunci că, dacă va fi ales primar, Constanţa va arăta ca noul său complex din Olimp. „Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a spus Mohammad Murad.

El va candida sub sloganul „Un primar care te ascultă“.

Originar din Liban, Mohammad Murad a venit în anii '80 în România pentru a studia Medicina, la Iaşi, apoi la Bucureşti. Se specializa în neurologie, dar nu şi-a practicat profesia decât doi ani, după care s-a apucat de afaceri. Împreună cu doi dintre cei opt fraţi ai săi, Hassan şi Ahmed, a înfiinţat un imperiu care se întinde de la turism şi alimentaţie publică la imobiliare şi mass-media. În turism, Murad deţine lanţul Phoenicia, cu hoteluri noi şi vechi cumpărate de la stat, pe litoral şi în Bucureşti. 

Pe aceeaşi temă: 

Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa îmbrăcat jumătate în salopetă şi jumătate în halat de medic 

Mohammad Murad, despre premierul Ludovic Orban: „Nu ştie să facă nimic. În viaţa lui n-a dat un salariu“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite