Moartea milionarului Constantin Dinescu este în atenţia Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Dinescu sursa: Facebook C. D.
Constantin Dinescu sursa: Facebook C. D.

Moartea milionarului Constantin Dinescu este acum cercetată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa.

Pe 9 august, un bărbat de 69 de ani (Constantin Dinescu n.red.) a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat până pe data de 15 august, când a decedat.

Dinescu a petrecut toată noaptea de 8/9 august într-un club din Mamaia, informaţia fiind publicată chiar de el pe contul său de Facebook.

„Din primele informaţii, bărbatul, care ar fi suferit de afecţiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul Bucureşti, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator - resuscitat”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Cercetările în cauză au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

La examinarea exterioară a trupului neînsufleţit nu au fost constatate semne vizibile de violenţă.

În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Citeşte şi:

VIDEO Scandal cu ziariştii la conferinţa de presă a lui Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa. „Eşti nesimţit. Ai un handicap“

Listele PNL pentru consilieri locali şi judeţeni la Constanţa. Pe cine mizează liberalii să tragă partidul în sus

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite