Mihai Costea se lipește mereu la gol pe arena Farului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul „Farul” îi poartă noroc actualului atacant stelist Mihai Costea, care a debutat în Liga 1 la Constanţa, în 2009. Cu CS Mioveni, printre altele, Mihai a marcat un gol şi a avut o bară.

Mihai Costea a debutat în Liga 1, pentru Universitatea Craiova, tocmai pe stadionul „Farul”, într-o partidă câştigată de olteni în faţa Farului cu 3-0, acum doi ani. Două dintre reuşitele de atunci i-au aparţinut lui Florin Costea, iar cel de-al treilea lui Mihai.

Jocul lui Costea cel mic din partida cu CS Mioveni a fost remarcat şi de antrenorul Stelei, Ronny Levy. „Mihai a evoluat bine, chiar şi în condiţiile în care nu e pus la punct din punct de vedere fizic”, a spus principalul Stelei.

Tănase, Zorro al Stelei


Decarul Stelei, Cristi Tănase, a jucat contra lui CS Mioveni purtând pe faţă o mască, în urma fracturii de piramidă nazală pe care a suferit-o la Supercupa cu Oţelul Galaţi.
După ce a ratat penalty-ul, Tănase a fost luat în colimator de câţiva spectatori de la tribuna întâi, care i-au strigat: „Zorro, trezeşte-te, las-o în pace pe bomba sexy”.

„Nu e nicio problemă, au ratat penalty-uri şi jucători mai mari decât Tănase. Important este că, după ce a irosit lovitura de la 11, Cristi a încercat să revină în meci şi să facă lucruri bune pe gazon”, l-a apărat pe jucător antrenorul Ronny Levy.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite