Leacuri băbeşti care te ajută să lupţi cu obezitatea. Cum prepari băuturile care  pot elimina multe kilograme în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
obezitate

Obezitatea este una dintre cele mai frecvente boli metabolice, caracterizată prin exces de ţesut adipos. Printre cauzele acestei boli se numără obiceiurile alimentare, stresul, lipsa educaţiei, alimentaţia de tip fast-food, consumul de alcool, sedentarismul sau tulburări hormonale.

Pentru a lupta cu kilogramele în plus şi cu aspectul fizic neplăcut există, pe lângă recomandarea de a face mişcare, câteva băuturi sau plante care vă pot ajuta. Desigur, nu trebuie să uitaţi să consultaţi medicul înainte de orice fel de cură de slăbire, deoarece aceasta ar putea avea consecinţe nedorite asupra sănătăţii dumneavoastră.

Încă din vechime, lumea considera anumite plante ca indicate în lupta împotriva grăsimii. Printre acestea, cele mai recomandate, sub formă de ceai sau infuzie sunt:

1.    Ceaiul verde. Pentru a fi eficient, ceaiul verde trebuie să fie consumat zilnic, un timp îndelungat.

2.    Ceaiul de mentă este recomandat deoarece stimulează digestia.

3.    Infuzia din frunze de urzică stimulează eliminarea toxinelor din sânge şi rinichi, fiind un bun diuretic.

4.    Ceaiul de lămâie este bogat în vitamina C, accelerează metabolismul şi scade pofta de mâncare.



5.    Infuzia din tărâţe şi mătase de porumb

6.    Uleiul de in folosit în mâncare

7.    Amestec de frunze de coada-şoricelului cu sunătoare. Două linguri din acest amestec se pun într-o jumătate de litru de apă fierbinte, iar după o jumătate de oră de infuzie se poate bea acest ceai. Toată cantitatea se consumă într-o zi.

8.    Un pahar de suc de ţelină înainte de fiecare masă vă ajută să aveţi o digestie cât mai uşoară.

9.    Decoct din soc (flori), păpădie şi mătase de porumb. La o cană de apă fiartă se adaugă o lingură din acest preparat.

10.    Miere de albine combinată cu zeamă de lămâie şi apă caldă. Această băutură este recomandată dimineaţa, pe stomacul gol.

ceai verde



Pe lângă aceste băuturi preparate din plante sau produse naturale, nu trebuie să uitaţi de limitarea consumului de alimente în afara meselor, evitarea alimentelor bogate în calorii, mese mici şi fracţionate, stoparea fumatului şi un consum scăzut de alcool.

De asemenea exerciţiile fizice, de minim 3 ori pe săptămână, cu o durata de 30 - 60 minute pot să vă ajute în procesul de pierdere în greutate.

mierelamaie

Pe aceeaşi temă:

Ceaiurile cu gust greu de suportat, dar cu efecte miraculoase asupra sănătăţii. În ce boli este recomandată infuzia de pelin

Cum poţi trata pe cale naturală insomnia. Sfaturi medicale pentru nopţi liniştite

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite