Klaus Iohannis împlineşte sâmbătă 56 de ani. Prima sărbătorire a zilei de naştere ca preşedinte al României, la Neptun, alături de liberali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, preşedintele României Sursă foto Facebook
Klaus Iohannis, preşedintele României Sursă foto Facebook

Născut la 13 iunie 1959, Klaus Werner Iohannis îşi serbează sâmbătă ziua de naştere, pentru prima dată din postura de preşedinte al României. Pentru această zi aniversară, Iohannis a ales staţiunea Neptun, unde îşi petrece weekendul împreună cu soţia sa Carmen.

Ziua de 13 iunie a fost marcată, nu întâmplător, la Constanţa de liderii liberali. În timp ce preşedintele Klaus Iohannis se afla la Neptun, Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu şi Dan Motreanu, alături de analistul Cristian Pârvulescu, au luat parte la evenimentul cultural desfăşurat la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski, unde senatorul constănţean Puiu Haşotti şi-a lansat cartea „PNL Constanţa 1990-2014“, în care descrie istoria reactivării filialei liberale în ianuarie 1990. Prilejul a fost folosit pentru a îl serba în avans pe autor, care împlineşte duminică 62 ani, fiind născut la 14 iunie 1953.

Liderii PNL au transmis un mesaj şi sărbătoritului zilei, Klaus Iohannis, născut la 13 iunie 1959, care împlineşte vârsta de 56 ani. „Astăzi este ziua domnului preşedinte, aşa că îi urez, alături de Vasile Blaga, «La mulţi ani!» şi toate cele bune“, a declarat Alina Gorghiu, la Constanţa.

Este a doua vizită a preşedintelui Klaus Iohannis la mare, de când este preşedintele României. Prima minivacanţă a petrecut-o la Neptun, la începutul lunii iunie. Neptunul este staţiunea cu sector rezervat pentru demnitarii care vin la mare. Aici se află vila de protocol pentru şeful statului, într-un perimetru supravegheat, cu acces restricţionat atât la complexul rezidenţial, cât şi la plaja privată.

În cele două mandate de preşedinte, constănţeanul Traian Băsescu îşi petrecea aici mare parte din vară şi aproape fiecare weekend liber. Sibianul Klaus Iohannis urmează tradiţia şi se bucură, cu soţia sa Carmen, de vremea perfectă de plajă de la malul mării.

image

Vă mai recomandăm

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, la Constanţa pentru lansarea cărţii lui Puiu Haşotti. În sală a fost prezent şi fratele lui Radu Mazăre

Preşedintele Klaus Iohannis se află pe litoral. Şeful statului a ales staţiunea Neptun

FOTO VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis şi-a lansat volumul autobiografic alături de soţia sa

Autobiografia lui Iohannis, de azi în librării: prezidenţiabilul ACL îşi povesteşte viaţa în 200 de pagini

Turism inedit la Sibiu: „Drumul preşedintelui“, vizită în locurile care i-au marcat viaţa lui Klaus Iohannis

ZIUA „IOHANNIS“: Cele 24 de ore în care un german moderat a ajuns preşedintele tuturor românilor

1 din 2 pentru România. Victor şi Klaus din filmul lui Florin Iepan sau cum să alegi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite