Începe regata internaţională „Cupa Copilului“ pe lacul Techirghiol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Nautic Român organizează în perioada 1-3 iunie 2012, pe lacul Techirghiol cea de-a III-a ediţie a regatei internaţionale CUPA COPILULUI, competiţie de veliere sportive la clasele Optimist, Zoom8, Cadet şi clasa olimpică 470. 

Regata este înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Yachting.
La startul competiţiei se aliniază peste 36 de ambarcaţiuni cu 47 de velişti la bord, de la şapte cluburi din România şi Bulgaria, ziua de vineri 1 iunie fiind rezervată antrenamentelor şi şedinţei tehnice, regatele urmând a se desfăşura sâmbătă, începând cu ora 11. 00 şi duminică, de la ora 10. 00, în golful din faţa Sanatoriului Balnear Techirghiol. Zona de lansare la apă este la Băile reci, din Techirghiol.
Festivitatea de premiere este programată duminică, de la ora 13.00, pe terasa clubului DROMA’S, din Techirghiol.
La finalul competiţiei vor fi acordate diplome şi medalii. De asemenea, Star Yachting Club Bucureşti va acorda o serie de premii valorice unei clase competiţionale din regată, după cum urmează locul 1 – în valoare de 150 $, locul 2 – 100 $ şi locul 3 – 50 $, clasa competiţională urmând a fi stabilită prin tragere la sorţi, înaintea premierii.
Conform unei decizii recente a Federaţiei Române de Yachting premiile valorice vor putea fi acordate doar sub formă de vouchere, pe baza cărora câştigătorii pot achiziţiona articole sportive specifice yachtingului de la Magazinul General Marine Safety, din Portul Tomis, cu care Clubul Nautic Român a încheiat un parteneriat, în acest sens.
Ca şi la precedentele ediţii, toţii sportivii participanţi la regata Cupa Copilului vor fi răsplătiţi cu cadouri constând în articole şcolare, rechizite şi dulciuri.
 

 
 
 
 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite