Începe „Litoralul pentru toţi“, programul de cazare ieftină la mare. Preţuri de la 35 de lei/noapte

0
0

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă când începe cea de-a 41-a ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”. Turiştii vor găsi cazare chiar şi cu 35 de lei pentru o noapte.

Plajă din Constanţa foto: Călin Gavrilaş
Plajă din Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Programul social „Litoralul pentru toţi” începe pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile litoralului românesc la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, arată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Până în prezent şi-au anunţat participarea 27 hoteluri din toate staţiunile, dar patronatele estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri până la data începerii programului. Astfel, turiştii vor avea la dispoziţie circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, Litoralul pentru Toţi este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de trei stele pentru un sejur de minimum cinci nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de trei stele pentru minimum două nopţi de cazare.

Vă recomandăm şi: 

Copil aflat pe o saltea pneumatică, luat de curenţi la Vama Veche. Pluteşte pe mare în zona graniţei cu Bulgaria

Primul val de ieftiniri pe litoralul românesc. Cu cât scad tarifele la cazare după Sfânta Maria

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite