FOTO Fenomen unic pe litoral: Cazinoul între ceaţă şi soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prânzul zilei de sâmbătă a adus un fenomen unic pe litoral: ceaţă şi soare, în acelaşi timp, la malul mării, la Cazinou.

Ceaţa a apărut pe mare după ora 10:30, iar în oraşul Constanţa era soare şi cer senin. Limita zonei de ceaţă era chiar pe faleza Cazinoului din oraş.

Turiştii care s-au plimbat prin zonă la orele prânzului au luat parte la acest spectacol unic al naturii: jumătate din clădirea cazinoului era învăluită de ceaţă, iar cealaltă jumătate era luminată de soarele de vară.

Ceaţa era atît de densă încît de la Cazinoul din Constanţa nu puteai să vezi intrarea în Port, aflată la doar 200 metri mai departe. 

Cu toate acestea, autorităţile nu au decis închiderea Porturilor Maritime, dar ţin situaţia sub observaţie.

În urmă cu puţin timp, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de furtuna pe litoral. Meteorologii spun că între orele 13:00 şi 14:00 sunt aşteptate descărcări electrice, averse ce pot depăşi izolat 20 - 25 l/mp, intensificări ale vântului ceu aspect de vijelie dar şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

Vă mai recomandăm:

Litoralul e plin de evenimente în weekend. Lista celor mai tari concerte şi petreceri de la mare

VIDEO Scandal la Casa de Cultură din Constanţa. Spectatori daţi afară de la piesa de teatru pentru că au cumpărat bilete cu reducere

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite