VIDEO Scandal la Casa de Cultură din Constanţa. Spectatori daţi afară de la piesa de teatru pentru că au cumpărat bilete cu reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi spectatori care au cumpărat bilete de teatru de pe un site de reduceri au fost daţi afară de directorul Casei de Cultură din Constanţa.

Momentul jenant pentru spectatori a fost filmat de către unul dintre aceştia. Oamenii spun că au profitat de oportunitatea prezentată de site-ul de reduceri groupon.ro şi au achiziţionat bilete la un preţ special pentru piesa de teatru "Hoţii de Frumuseţe". 

Oferta cu o reducere de până la 51% a apărut pe groupon.ro sub forma unui voucher. Iubitorii de chilipiruri puteau să cumpere fie un bilet pentru o persoană, fie să beneficieze de oferta valabilă pentru patru persoane.

Utilizatorii site-ului au fost anunţaţi că voucherele puse în vânzare nu puteau fi returnate, dar şi că puteau să cumpere oricâte bilete la reducere. Oferta era cu atît mai tentantă cu cit spectatorii beneficiau de locuri privilegiate, în faţa scenei. 

Piesă "Hoţii de Frumuseţe" avandu-i în rolurile principale pe actorii Florin Zamfirescu şi Medeea Marinescu a fost jucată în premieră la Constanţa pe 4 iunie. Atunci cind au ajuns, spectatorii au fost lăsaţi să intre în sală, numai pentru a fi daţi afară de directorul instituţiei, Gheorghe Ungureanu câteva minte mai târziu. 

Site-ul constanteanul.com a obţinut declaraţia unuia dintre spectatorii care au fost implicaţi în situaţia de marţi: 

“Am cumpărat bilete la spectacolul cu pricina de pe un site specializat în oferte (groupon.ro) 4 bilete la ofertă, pe voucher-ul achiziţionat scriind că trebuie să fac rezervarea la agenţia de la Bucuresti, şi că locurile rezervate de aceştia se află în faţă. 

Am ajuns la spectacol şi când a venit momentul să ne procurăm locurile, ni s-a spus că nu mai sunt pentru cei de la Groupon. L-am chemat pe dl director Gheorghe Ungureanu să ne explice ce se întâmplă şi de ce sunt câteva zeci de persoane care se află în această situaţie, iar acesta ne-a zis foarte senin că cei de la Gorupon “sunt nişte hoţi” şi trebuie să ne returneze banii, iar dacă vroiam biletele trebuia să cumpărăm direct de la el, că putea să ne dea şi el bilete la jumătate de preţ. Cu toată opoziţia D-lui director, am intrat în sală şi am ocupat nişte scaune care ne erau la îndemână, pe care ulterior le-au ocupat autorităţile locale, venite pe bază de invitaţie… Bineînţeles, că am fost daţi la o parte şi ni s-a spus că ocupăm acele locuri abuziv, ameninţaţi şi jingniti atât de Dl Ungureanu, cât şi de autorităţi." 

Spectatorii care au fost daţi afară de la piesă de teatru au depus o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. 

Iată discuţia filmată în sala de spectacol, între directorul Casei de Cultura din Constanţa şi oamenii care au cumpărat bilete cu reducere.

Scandal director casa de cultură Constanţa

Vă mai recomandăm:

Scriitorul Pascal Bruckner lansează piesa de teatru “Hoţii de frumuseţe” în această seară, la Teatrul Evreiesc de Stat

Cum a ajuns Pascal Bruckner unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori contemporani din lume. Artistul şi-a dezvăluit secretele la Cluj

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite