Litoralul e plin de evenimente în weekend. Lista celor mai tari concerte şi petreceri de la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile din Mamaia incep de vineri seara
Petrecerile din Mamaia incep de vineri seara

Concerte cu nume mari, petreceri tematice în cluburi, relansarea celui mai vechi post de radio şi o seară ca la "Dansez pentru tine". Este doar o parte din oferta distracţiei de pe litoral la acest sfârşit de săptămână.

Week-endul începe cu un concert de zile mari încă de vineri după amiază. Legendara trupă Phoenix apare pe scena din parcarea Maritimo Shopping Center. După ora 18:00, zona de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa va fi scăldată în acorduri rock.

Corneliu Stroe şi Foxy Lady Band, timişorenii de la trupa Concret dar şi formaţii precum Punch Terapy sau Phenomenon vor încălzi atmosfera ininte de trupa lui Nicu Covaci. Show-ul este unul cu intrare liberă. 

Dacă pe 1 Mai ai fredonat "Viva Mamaia" alături de Loredana, Cabron şi Radu Mazăre, tot vineri ai ocazia să o vezi LIVE pe diva blondă. Loredana începe turneul "Viva Mamaia" în Crema Summer Club din staţiune. La concertul care are loc în noaptea de vineri spre sâmbătă este aşteptat şi primarul Radu Mazăre. 

Clubul Crush din Mamaia vine cu o petrecere tematică în premieră pe litoral. "Black Jack Party" combină jocurile de noroc cu muzica de club. Organizatorii vor aduce în ring o masă de Black Jack şi cine câştigă partida pleacă acasă cu o sticlă de whiskey. Petrecerea are loc în aceeaşi seară de vineri, iar atmosfera va fi antrenată de DJ Funk. 

Nici Luv Lounge Mamaia nu se lasă mai prejos. "A little party never killed nobody" este titlul petrecerii de vineri noaptea. Intrarea este liberă, iar DJ Maryo este la butoane. 

În aceasi noapte, Bellagio Club din Mamaia vine cu un mix interesant: stand-up comedy şi Body Painting Show. Petrecerea este una pentru toate gusturile, aşa că organizatorii au numit-o "Sweet and spicy". 

Ziua de sâmbătă se anunţă ploioasă, dar seara este din nou fierbinte. În Crema Summer Club primeşti o mostră din show-ul "Dansez pentru tine", chiar de la "Trupa de Balet Edi Stancu". 

În Clubul Crush seara de sâmbătă este dedicată lui Prince. Puţini ştiu că artistul este născut pe 7 iunie, aşa că fanii îi pot ascultă muzica toată noaptea şi pot să închine un cocktail în cinstea lui. 

O surpriză pentru toate vârstele are loc Duminică la Maritimo Shopping Center. Radio Vacanţa îşi începe al 46-lea sezon de emisie estivală. Vedetele postului de radio care ne-a luminat copilăria, pe plaja din Mamaia, vor urca pe scena de la Maritimo începând cu ora 14:00. Nu vor lipsi concursurile care au consacrat Radio Vacanţa, iar fanii vor afla ce aduce nou acest sezon.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Concert extraordinar Phoenix, vineri, la Constanţa

Petreceri pe gustul lui Radu Mazăre, la Mamaia

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite