FOTO De la Constanţa la Vama Veche. Litoralul Mării Negre, vedere din cer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedere din cer de-a lungul coastei litorale Foto Rafael Cucu
Vedere din cer de-a lungul coastei litorale Foto Rafael Cucu

Rafael Cucu, un tânăr pasionat de fotografie aeriană, a realizat o serie de imagini inedite ale litoralului Mării Negre. Sesiunea foto a fost făcută de la altitudine, de la bordul unor avioane uşoare aparţinând Aerodomului Tuzla.

„Majoritatea fotografiilor au fost făcute în ultimele două luni. Am pornit din nordul Constanţei şi m-am oprit la sud, mai exact în Vama Veche“, relatează Rafael.

Fotografiile sale te fac să visezi. Vezi din altă perspectivă Constanţa, Cazinoul, zona peninsulară, portul, marea, coasta litorală, soarele arzător al Dobrogei, câmpurile verzi-aurii, asfinţitul, vapoarele în radă, luminile oraşului.

„Totul e mai frumos de sus. Marea e diferită de fiecare dată. Uneori e albastră precum cerul, alteori bate spre turcoaz. Lumea capătă cu totul o altă faţă când schimbi perspectiva“, spune Rafael.

La începutul acestui an, Rafael a reuşit să surprindă frumuseţea iernii fotografiind fulgi de nea şi flori de gheaţă. Cu un aparat Nikon D90, la care a montat un obiectiv 50 mm f/1.8D AF Nikkor montat invers cu ajutorul unui inel inversor, el a obţinut o fotografie mărită de 5 ori a fulgilor de nea.

De la Constanţa la Vama Veche. Litoralul Mării Negre - vedere din cer Foto Rafael Cucu
De la Constanţa la Vama Veche. Litoralul Mării Negre - vedere din cer Foto Rafael Cucu

Vă mai recomandăm

Imaginea frumoasă a iernii. Fulgul de nea şi floarea de gheaţă, prin obiectivul aparatului foto al lui Rafael Cucu

România anilor 1990, prin lentila unui fotograf. Premiul Inspired 2014 pentru viziunea lui Gabriel Botezatu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite