Figurinele sexy din Târgul de Crăciun care i-au oripilat pe constănţeni: „Vor veni clienţi de la Moulin Rouge“

0
0
Balerinele din Târgul de Craciun Constanţa FOTO Sorin Belu
Balerinele din Târgul de Craciun Constanţa FOTO Sorin Belu

Primăria Constanţa s-a ales cu un val de critici din partea constănţenilor, din cauza unor figurine-balerine care au fost agăţate într-un copac în Târgul de Crăciun din oraş

Pentru aceste sărbători de iarnă, Primăria Constanţa a ales să amenajeze Târgul de Crăciun în Parcul Arheologic. Numai că, mai multe figurine sexy, atârnate de crengile unui copac, au adus, pe reţelele de socializare, comentarii nefavorabile.

„Primăria Constanţa se gândeşte şi la adulţi, nu doar la copii la Târgul de Crăciun. Se pare că vor veni mulţi turişti şi clienţi de la Moulin Rouge“, scrie Sorin Belu de la Baricada verde.

Psihologul Iuliana Fulaş a comentat la rândul ei: „Fanteziile unui militar, pardon, târgul de CRĂCIUN al lui Chiţac... soldaţi roşii şi balerine sexy prin copaci! Delir! Nu vă uitaţi sub fuste!“

Reprezentanţii Primăriei Constanţa nu au avut nicio reacţie la acuzaţiile aduse. „Adevărul” se la publica în momentul în care le va primi. 

Balerine Targ de Craciun Constanţa
balerine sexi targ craciun constanta foto sorin bellu

Primăria Constanţa organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din centrul oraşului.

Accesul se va face în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile respective.

Municipalitatea a precizat că nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.

Un scandal a avut loc, vineri seară, în Târgul de Crăciun din municipiul Constanţa, după ce mai multe persoane au încercat să forţeze accesul în interior, deşi nu aveau certificatul verde, care le-ar fi permis să intre, jandarmii intervenind şi reuşind să restabilească ordinea.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Primarul Constanţei, huiduit de Ziua Naţională. Edilul s-a lăudat cu rezultatele administraţiei sale | VIDEO

Oferte de Crăciun şi Revelion pe litoral: de la 50 de lei pe noapte la 800 de lei. Cum va fi vremea de sărbători

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite