Descinderi la o grupare de proxeneţi. Trimiteau tinere să se prostitueze în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţi Poliţie - foto: arhiva Adevărul
Mascaţi Poliţie - foto: arhiva Adevărul

Patru bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi pentru 24 de ore, procurorii cerând în cazul lor măsura arestării preventive.

Patru percheziţii au avut loc luni, 12 octombrie, în localitatea Lumina, judeţul Constanţa, la persoane bănuite de proxenetism.

„Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 şi până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere, pe teritoriul mai multor ţări din spaţiul Uniunii Europene, obţinând astfel foloase patrimoniale”, transmite IPj Constanţa.

La percheziţii, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum şi alte înscrisuri de interes pentru cauză.

„În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbaţi şi o femeie) au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa.

În cursul zilei de marţi, cei 5 vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

În acest dosar, poliţiştii români au colaborat cu autorităţile franceze, cu sprijinul Eurojust.

Citeşte şi:

Individ prins de DIICOT cu calculatorul doldora de pornografie infantilă. Pedofilul din Medgidia le şantaja pe fete

Jurnal de COVID-19: „Sunt internată de 20 de ore şi nu m-a consultat niciun medic. Pacienţii îmi spuneau să plec, să fug”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite