Constanța: „El Rumano“ - un nou thriller filmat la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul regizor Florin Șerban este îndrăgostit de oraşul Constanţa.
Tânărul regizor Florin Șerban este îndrăgostit de oraşul Constanţa.

Florin Şerban, regizorul peliculei „Eu când vreau să fluier, fluier“, va turna un nou film la malul mării. Acesta a declarat că preferă Constanţa pentru că „are ceva special, ce nu are niciun loc din România“.  Filmările vor începe la începutul anului viitor.

„Constanţa e un loc în care se amestecă multe etnii, e un amestec din care rezultă ceva foarte spumos. Pentru noul film pe care îl voi realiza, prinde  foarte bine pentru public. La Constanţa e un stil de viaţă care trepidează, aici se joacă ultima carte“, a declarat regizorul Florin Şerban la avanpremiera filmului „Eu când vreau să fluier, fluier“, la Constanţa.

Noua producţie aduce în prim-plan povestea unui ucigaş plătit, care se întoarce acasă după 25 de ani. Regizorul a declarat că filmările se vor efectua la Constanţa şi la Madrid.

Şcoală de actorie

Deocamdată nu a decis cine va interpreta rolul protagonistului. „Mă gândesc în continuare la lucrul cu neprofesioniştii şi tocmai de aceea vor înfiinţa o pepinieră de actori, unde să poată veni oricine. Este posibil ca şcoala să se deschidă într-o lună la Bucureşti. Va avea un preţ accesibil“, a explicat Florin Şerban.

Şcoala va dura patru luni. „Mă gândesc la actorie ca la o modalitate terapeutică. Oamenii vor avea posibilitatea să meargă să se relaxeze, să interpreteze rolurile care le plac. Primele două luni vor fi de acomodare, după care vor pune în practică ceea ce au învăţat“, a precizat Şerban.

A lucrat cu actori neprofesionişti şi în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“, premiat la Berlin cu Ursul de Argint. Deţinuţii din film erau închişi şi în viaţa reală, regizorul apelând la astfel de personaje tocmai pentru a conferi veridicitate filmului.

Pelicula a fost turnată tot în judeţul Constanţa, într-o livadă de lângă comuna constănţeană Topalu. „Am ales acel loc după ce am căutat prin toată ţara. Avea condiţiile ideale pentru ceea ce ne doream: Dunărea, dealurile, barăcile de care aveam nevoie“, a explicat regizorul.

Filmul a avut avanpremiera la Constanţa miercuri seara. Din această seară, toţi constănţenii vor putea viziona pelicula premiată la Berlin cu Ursul de Argint.  Filmul rulează la Cityplex Tomis.

Citiți mai multe în   !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite