Concert caritabil pentru Maria Izabela. Elevi şi artişti constănţeni cântă la Muzeul de Artă pentru o cauză nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Solidaritate pentru sănătate" se numeşte evenimentul care aduce miercuri, 13 mai la Muzeul de Artă Constanţa mai mulţi muzicieni. Artiştii, unii dintre ei elevi, vor susţine un concert caritabil. Fondurile sunt destinate unei fetiţe de numai un an care suferă de epilepsie şi lipsa vederii.

Ideea îi aparţine arhitectului Andrei Chivu, cunoscut pentru implicarea sa în proiectele sociale din Constanţa. El a reuşit să convingă mai mulţi artişti să se implice în acest proiect şi să strângă măcar o parte din banii necesari unei micuţe care are nevoie de bani pentru a urma un tratament. 

"Proiectul "Solidaritate pentru Sănătate" este menit să transmită un mesaj de speranţă şi optimism acolo unde soarta este atât de crudă şi unde boala pare să aibă stăpânire peste un suflet atât de pur, de candid. Ideea de a cânta, de a atrage atenţia comunităţii şi de a alina suferinţa micuţei mi se pare un gest plin de recunoştinţă şi nemăsurată omenie", a declarat Andrei Chivu. 

La evenimentul din holul Muzeului de Artă Constanţa vor participa pictorii Oana Unciuleanu şi Otto Constantin care vor expune peste 25 lucrări. Din Programul muzical fac parte Alexandru Omocea, Diana Panait, Ionuţ Bolozan, Profesor Dr. Daniel Mihai şi Duo Mihai (Mihai Daniel şi Mihai Fănica).

"Cred că scopul artei este să facă oamenii fericiţi. Particip la acest eveniment pentru că şi eu îmi doresc sa fac acelasi lucru", spune pictorul Otto Constantin.

Evenimentul caritabil pentru Maria Izabela debutează miercuri, la ora 18.00. Cei care nu pot ajunge la concert, pot să afle mai multe despre fetiţă de pe pagina de Facebook creată în acest sens, sau de pe pagina evenimentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite