Cod galben pentru judeţul Constanţa. Rupere de nori şi grindină la Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea rea s-a abătut asupra judeţului Constanţa. Medgidia este lovită deja de o ploaie torenţială, cu rupere de nori şi grindină. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, la ora 15, o avertizare cod galben pentru centrul şi sud-vestul judeţului.

Meteorologii au emis avertizare de cod galben pentru localităţile din centrul şi sud-vestul judeţului Constanţa. Aceasta este valabilă între orele 15.45 şi 17.00 ale zilei de vineri, 14 iunie.

În zonele vizate vor fi semnalate frecvente descărcări electrice. Cantităţile de precipitaţii  pot depăşi izolat 25 - 30 litri / metru pătrat. Vor fi intensificări de vânt, precum şi grindină de mici şi medii dimensiuni.

La Medgidia, fenomenele meteo se manifestă deja cu intensitate. În zonă plouă torenţial, cu grindină şi rupere de nori. Strada Independenţei care traversează oraşul, de la intrarea dinspre Cernavodă şi continuă cu podul peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, s-a transformat într-un şuvoi. Inundaţia trece de nivelul bordurii.

Vă mai recomandăm

UPDATE Meteorologii au emis avertizări cod galben de ploi pentru mai multe regiuni. În weekend, vremea va rămâne caldă, dar instabilă

FOTO Avertizare meteo ignorată de angajaţii RAJA Constanţa. Canalizările, transformate în fântâni arteziene

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite