Cod galben de vânt puternic în Dobrogea. Când este valabilă atenţionarea meteorologilor

0
0
FOTO: Primăria Constanţa
FOTO: Primăria Constanţa

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic. De asemenea, temperaturile vor scădea şi se vor înregistra ploi de scurtă durată.

Atenţionarea emisă de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea este valabilă miercuri, 18 mai, în intervalul orar 06.00-21.00. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 55-70 km/h.

De asemenea, vremea se va răci accentuat şi va deveni rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi în prima parte a zilei, vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 de grade, iar cea minimă va fi de 9-10 grade.

Primăria municipiului Constanţa face apel la cetăţeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugaţi să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Constănţenii, agenţii economici şi asociaţiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanţa – 0241/550055;
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală – 0241/484205 şi 0341/922;
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate şi Securitate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Vă recomandăm şi: 

Încearcă să readucă, prin sport, copiii la şcoală. Detaliile unui program educaţional ambiţios

Cunoscuţii coregrafi care au organizat primul congres naţional al şcolilor de dans popular românesc FOTO

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite