Cine este tânărul care a murit la Neptun, în timp ce practica kite-surfing: „Nu a fost accident“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a înecat în zona Neptun
Bărbatul s-a înecat în zona Neptun

Un tânăr de 36 de ani a fost scos din apele Mării Negre, la Neptun, în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.

Viorel Pleşa avea 36 de ani şi era un împătimit al sporturilor extreme. Venise în Neptun pentru a face kite-surfing. Deşi nu erau valuri, iar tânărul plana aproape de mal, la un moment dat a căzut brusc în apă.

Prietenii săi sunt şocaţi: „Lumea noasta iubitoare de apa a avut  vant din belsug, dar totusi a fost o zi trista . Colegul nostru kiter, Viorel Plesa, a platit tributul suprem in valuri la Mangalia. Nu a fost accident, posibil un atac de cord. Vant bun oriunde vei naviga ridere!“, a scris Ion Dumitraşcu pe Facebook.     

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Viorel Plesa mort la Neptun

  Viorel Pleşa FOTO Facebook 

Deoarece bărbatul se afla în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Pe aceeaşi temă: 

Grenadă pescuită din Lacul Tăbăcărie din Constanţa. Poliţişti, pirotehnişti şi pompieri sunt la faţa locului 

Tragedie în gara Saligny: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite