Cine este criminalul de la baza sportivă din Mamaia. Cum l-a ucis pe paznic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul crimei de la baza sportivă din Mamaia, un bărbat de 49 de ani, a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore.

Locul crimei FOTO Focus Press
Locul crimei FOTO Focus Press

Conform unor surse din anchetă, criminalul este fără ocupație și nu are un domiciliu stabil.

La începutul săptămânii, suspectul de crimă a avut mai multe conflicte minore cu victima, paznic la baza sportivă, care l-a gonit. După câteva zile, a decis să se răzbune. S-a dus la baza sportivă, acolo unde victima lucra ca paznic.

Cum s-a petrecut crima

La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02.30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, pentru a se răzbuna, la baza sportivă Tenis Club Mamaia – Baza Neptun din stațiunea Mamaia, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima Gheorghe Stoica, în vârstă de 69 de ani, conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Criminalul i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un șnur, i-a înfipt un cuţit în gât.

Apoi, a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III și IV pe circa 30% din suprafața corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferințe puternice și prelungite.

Principalul suspect al crimei nu este la prima abatere. În anul 2012 a fost condamnat pentru trafic de droguri.

Paznicul în vârstă de 69 de ani a fost găsit mort, miercuri, în recepţia unei baze sportive din Mamaia. Polițiștii au precizat că trupul bărbatului prezintă urme de violență. Victima a fost înjunghiată şi apoi ar fi fost incendiată, având arsuri pe o suprafaţă mare a corpului.

Cadavrul a fost găsit de un client al bazei, care venise să joace tenis şi care a anunţat autorităţile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite