Casa lui Alexandru Arşinel din 2 Mai a fost spartă de hoţi de două ori într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Arşinel a fost călcat de hoţi de două ori, în trei zile. Persoane necunoscute au intrat miercuri şi vineri în vila artistului din sudul litoralului şi i-au furat mai multe obiecte.

Hoţii au călcat pragul casei de vacanţă a lui Arşinel de două ori în această săptămână. De altfel, Arşinel a mai fost prădat din această locuinţă, de cinci ori, anul acesta. „În trei zile, hoţii mi-au spart casa de două ori: miercuri şi azi dimineaţă (29 noiembrie).

Sunt foarte supărat! Am rămas fără frigider, maşina de spălat, mai multe obiecte de mobilier, un boiler şi încă alte lucruri despre care nu ştiu exact… Asta în timp ce poliţia se afla în plină anchetă pentru incidentul de miercuri”, a povestit mâhnit actorul pentru Click! 
 

La prima spargere, cea de miercuri, actorul a rămas fără aspirator şi câteva sticle de băutură. „Au rupt gardul, au spart un geam şi aşa au intrat de au furat boilerul şi toate celelalte. La 2 Mai, hoţii se distrează precum lumea la cluburi! Umblă în voie, fac tot ce vor!”, a mai spus celebrul artist, pentru Click!
 

Inspirat, dar şi pentru că anul acesta hoţii au intrat de mai multe ori în casa lui din 2 Mai, Alexandru Arşinel şi-a dus plasmele la cineva din vecini. 
 

În mica aşezare de pescari din sudul ţării, care numără peste 6.000 de suflete, are o locuinţă de vacanţă şi Stela Popescu. Tot aici obişnuia să vină să se relaxeze şi Sergiu Nicolaescu.

Vă mai recomandăm:

Amintiri despre marele cascador. Szobi Cseh îşi petrecea vacanţele la 2 Mai, dar nu stătea în casa lui Sergiu Nicolaescu

FOTO Ultimul drum la mare. Sergiu Nicolaescu şi-a vizitat casa de vacanţă din 2 Mai înainte de Crăciun

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite