Barcă răsturnată pe Dunăre. Un tânăr şi un copil, daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutările pe Dunăre continuă FOTO Adevărul
Căutările pe Dunăre continuă FOTO Adevărul

Un apel telefonic primit duminică seara, la 112, anunţa accidentul produs pe Dunăre, în apropiere de Cernavodă. Un tânăr de 31 ani şi un copil de 4 ani sunt daţi dispăruţi.

Era ora 20.55 a duminicii de Florii, 28 aprilie, când poliţiştii Postului Transporturi Navale Cernavodă au fost sesizaţi prin 112, despre răsturnarea unei bărci pe Dunăre.

Martorii oculari au fost localizaţi la km 301, pe malul drept al fluviului Dunărea, în amonte de podul Anghel Saligny, în zona oraşului Cernavodă.

Cei doi martori au relatat că în jurul orei 20.40, Cătălin S.V. (31 ani) din Cernavodă a ieşit pe Dunăre, la bordul unei bărci din fibră de sticlă cu motor. Împreună cu el l-a luat şi pe un nepoţel în vârstă de 4 ani, P. E.A.. La un moment dat, cei doi au dispărut din raza vizuală.

În scurt timp, însă, avea să vină altă veste. Un alt localnic le-a spus poliţiştilor că la km 301+200 al fluviului, o barcă pluteşte în derivă fără nicio persoană la bord.

Poliţiştii au început căutările şi pe apă, şi pe cele două maluri ale fluviului Dunărea, dar niciunul dintre cei aflaţi în barcă nu a fost de găsit.

Poliţia Transporturi Constanţa a dat publicităţii semnalmentele celor două persoane dispărute.

Bărbatul are 1,65 metri înălţime, este corpolent, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, iar la momentul dispariţiei purta un pantalon tip traning de culoare bleumarin cu 3 dungi albe pe partea exterioară, tricou cu mânecă scurtă, de culoare neagră, şi pantofi tip sport de culoare neagră.

Minorul are 104 cm înălţime, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, iar la momentul dispariţiei purta o bluză din bumbac cu mânecă lungă de culoare crem, cu mâneci verzi, având pe piept o pisică, chilot albastru cu alb, pantalon scurt în carouri până la genunchi, de culoare bleu cu alb, şosete albe cu dungi portocalii şi pantofi tip adidas de culoare gri cu talpa galbenă.

Căutările au continuat până la miezul nopţii, iar în dimineaţa de marţi, 29 aprilie, au fost reluate începând cu ora 7.00.

La căutări participa poliţişti de la Transporturi Constanţa, pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi Poliţia de Frontieră Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite