Bărbat arestat preventiv, la câteva zile de la ieşirea din penitenciar, după ce a bătut un adolescent

0
Publicat:

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a bătut un adolescent, faptă comisă la opt zile de la ieşirea din penitenciar a agresorului, unde a executat o pedeapsă pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Arestat preventiv  FOTO Shutterstock
Arestat preventiv FOTO Shutterstock

Potrivit unui comunicat de presă, pe 24 septembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla pe o stradă din satul Culmea, oraş Ovidiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 24 de ani, l-a lovit cu pumnul în faţă pe un tânăr de 17 ani. Victima s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură. Tânărul a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare circa 8 - 9 zile de îngrijiri medicale, notează Agerpres.

Totodată, prin fapta comisă, ce a fost văzută de mai multe persoane, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.

Cazier „bogat”

Inculpatul D.C.V. a săvârşit fapta în stare de recidivă postexecutorie, la 8 zile după ce a fost liberat la termen dintr-un penitenciar, unde executase o pedeapsă de 1 an şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, reiese din comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

De asemenea, pe 24 august 2023, el fusese trimis în judecată de procurori pentru săvârşirea a două infracţiuni de evadare, după ce în 2022, fiind arestat la domiciliu, a părăsit locuinţa sa din satul Culmea.

D.C.V. mai este cercetat în calitate de suspect de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj, după ce în decembrie 2021 a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea unui agent de poliţie.

Judecătoria Constanţa a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpat, pentru lovire sau alte violenţe.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite