Un copil de 6 ani a fost ucis de un adolescent de 14 ani. Nimeni nu știe de ce a comis crima

0
Publicat:

  Un adolescent în vârstă de 14 ani, suspectat de uciderea cu lovituri de cuţit a unui băiat în vârstă de 6 ani, a fost arestat marţi în nord-estul Germaniei, relatează AFP.

  Anchetatorii au găsit în apropierea locului crimei un cuţit. FOTO: Shutterstock
Anchetatorii au găsit în apropierea locului crimei un cuţit. FOTO: Shutterstock

 Adolescentul de 14 ani, bănuit că a înjunghiat mortal un băiat de 6 ani, a fost arestat marți, în nord-estul Germaniei, a anunțat poliția, citată de AFP, potrivit Digi24. Băiatul fusese găsit grav rănit într-un tufiș, pe 14 septembrie, după ce părinții săi au anunțat dispariția lui când micuțul nu s-a întors de la terenul de sport din comunitatea Pragsdorf.  

Anchetatorii au găsit în apropierea locului crimei un cuţit cu urme de ADN ale victimei şi „foarte probabil” ale suspectului, anunţă într-un comunicat poliţia.   

Adolescentul trezise deja suspiciuni înainte de analiză, fiind ultima persoană care l-a văzut pe copil în viață. Adolescentul trebuie să fie dus în fața unui judecător. Pentru moment, poliția spune că nu cunoaște motivul crimei.

Acest caz vine după mai multe omoruri ale căror victime sau făptuitori au fost copii, crime care au şocat opinia publică din Germania.

În martie, două fete în vârstă de 12 şi 13 ani, au mărturisit că şi-au ucis cu cuţitul un coleg în vârstă de 12 ani, în vestul Germaniei. Ele nu sunt responsabile penal, deoarece nu au împlinit vârsta de 14 ani, vârsta minimă în Germania în vederea unei condamnări penale.  

În septembrie, un băiat de 11 ani a fost acuzat de uciderea unei fete de 10 ani într-o casă de copii din Bavaria. În aceeași lună, un băiat de 14 ani a fost arestat pentru uciderea unui băiat de aceeași vârstă care a fost găsit împușcat într-o școală din Bavaria.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite