Accident după o şicanare în trafic. Unul dintre şoferi avea permisul de conducere anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia romana FB

Marţi, în jurul orei 6.50, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 223. Oamenii legii spun că incidentul s-a produs după o şicanare în trafic.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, între doi conducători auto, de 35, respectiv 41 de ani, a avut loc o şicanare în trafic, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. 

Ulterior, bărbatul de 35 de ani a coborât din autoturism, fiind acroşat de către un alt autovehicul, condus de o femeie, de 23 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 35 de ani.

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 35 de ani avea dreptul de a conduce anulat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe aceeaşi temă: 

Carambol pe Autostrada Soarelui. Peste 50 de maşini implicate, 16 victime duse la spital, traficul a fost blocat ore în şir VIDEO 

Carambol pe A2: Staţia meteo Medgidia a raportat ceaţă cu vizibilitate limitată la 200 de metri. De ce nu a fost emisă alerta pentru prevenirea şoferilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite