A fost redeschisă Autostrada Soarelui pe sectorul Lehliu-Drajna. Circulaţia se desfăşoară controlat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe A2 nu s-a putut circula câteva zile
Pe A2 nu s-a putut circula câteva zile

Începând cu ora 10.00 a fost deschisă circulaţia rutieră pe  Autostrada A2, calea I, sectorul Lehliu – Drajna, pentru toate categoriile de vehicule, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

UPDATE ora `17.30

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că începând cu ora 18.30 a fost deschisă circulaţia rutieră pe  Autostrada A2, tronsonul Drajna - Feteşti, calea 2, respectiv sensul Feteşti - Drajna, pentru toate categoriile de vehicule.

Menţionăm că circulaţia pe acest tronson de autostradă se desfăşoară controlat, pe sensul  Feteşti - Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire cu sprijinul echipajelor de la poliţia rutieră.

Circulaţia pe acest tronson de autostradă se desfăşoară controlat, pe sensul Lehliu - Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire cu sprijinul echipajelor de la poliţia rutieră.
 

Sectorul de autostradă pe sensul Drajna – Lehliu ramâne închis.
 

Participanţii la trafic trebuie să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360.
 

Şoferii pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menţionate sau de pe paginile de web, Facebook si Twitter ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SAwww.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR şi link-ulhttp://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

Pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo în Dobrogea. Vremea rea persistă, Delta Dunării rămâne sub Cod portocaliu

UPDATE Sinistraţii prinşi de viscol şi găzduiţi la Hârşova pleacă spre Constanţa. Convoiul are 134 maşini şi 38 camioane, plus escortă oficială

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite