Zece fotografii care explică de ce preşedinta Organizaţiei de Tineret ALDE Cluj a câştigat „alegerile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă balerină din Cluj face furori la concursurile de frumuseţe. În 2013, tânăra s-a clasat între primele 10 finaliste ale concursului Miss Universe România, iar weekendul trecut a fost desemnată Miss Transilvania. Între două concursuri de frumuseţe Iulia Bobar a câştigat şi alegerile pentru preşedinţia Organizaţiei de Tineret ALDE Cluj.

Ce legătură are ALDE (Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa), una dintre cele mai importante forţe politice din Parlamentul European, cu o balerină frumoasă din Cluj? Nicio legătură. Iulia Bobar este preşedinta Organizaţiei clujene de tineret a pseudo-partidului înfiinţat de Călin Popescu-Tăriceanu după plecarea din PNL.
Formaţiunea se numeşte Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, însă se răsfaţă cu titulatura ALDE. Tânăra s-a clasat în 2013 printre primele 10 finaliste ale concursului Miss Universe România. Weekendul trecut, ea a căştigat şi concursul Miss Transilvania, care a reunit în centrul municipiului Bistriţa 20 de tinere din întreg Ardealul. Sâmbătă seara fetele s-au prezentat, iar duminică au defilat în faţa bistriţenilor în costume de baie, ţinute de zi şi de seară. Între două concursuri de frumuseţe, frumoasa clujeanca a câştigat şi alegerile. Alegerile pentru şefia Organizaţiei de Tineret ALDE Cluj.

image

Cine este şi ce vrea Iulia Bobar 

Cine este Iulia Bobar aflăm din interviurile pe care le-a dat presei clujene. Absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi fostă balerină, Iulia este instructoare de balet şi se implică în acţiuni caritabile.

„Ca să dăm speranţe tututor fetiţelor care fac balet, te rog să ne spui cum ajunge o balerină la un concurs de Miss?

O balerină ajunge foarte uşor la un concurs de Miss datorită graţiei şi condiţiei fizice obţinute în urma multor ani de muncă asiduă. Am început să practic balet la vârsta de 3 ani, datorită părinţilor mei. Apoi m-am înscris la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, la secţia balet. Aşadar, după aproximativ 13 ani de balet, am considerat că pot participa la un concurs de Miss.

La fel, sunt convinsă că toate fetele visează să ajungă Miss. Cum e la un concurs de Miss?

La televizor se vede doar o mică parte din ceea ce înseamnă un astfel de concurs. Totul pare a fi uşor, dar presupune foarte multă muncă, nu doar din partea concurentelor, dar şi din partea echipei de producţie, din partea designerilor, a make-up artiştilor, a stiliştilor şi a tuturor celor care au datoria de a scoate la suprafaţă ce e mai bun şi mai frumos din tinerele care ajung la o astfel de competiţie

Ce mai presupune concursul, pe lângă frumoasele defilări în costume de baie şi rochii de seară?

O competiţie de acest gen presupune multă muncă, răbdare şi atenţie. Concurentele trebuie să dovedească nu doar că sunt frumoase, dar şi inteligente, descurcăreţe şi spontane. Fetele trebuie să fie capabile să se adapteze cât mai uşor şi rapid în faţa oricăror situaţii în care sunt puse. De exemplu, una din probele la care am participat în acest cantonament a presupus strângerea de fonduri pentru copiii din centrele de plasament pentru a-i ajuta să îşi continue studiile.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult în acest concurs? Ce nu ţi-a plăcut?

 În cantonamentul de 3 săptămâni de la Bucureşti, cel mai mult mi-a plăcut atmosfera în care am lucrat. Echipa Miss Universe a fost extraordinară din toate punctele de vedere. Au avut cu toţii răbdare cu noi, ne-au ajutat să ne cunoaştem şi să ne întelegem bine, iar la final am devenit o mare şi frumoasă familie. Totodată, hotelul în care am locuit a fost impecabil şi şi-a meritat toate cele 5 stele. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost faptul că am fost departe de casă, familie şi prieteni". Ctiţi întregul interviu în Revista Bulevard

Citeşte şi

Şeful ALDE le apără pe Norica Nicolai şi pe Renate Weber: „Dacă cineva a fost neloial, acela a fost Crin Antonescu“

Norica Nicolai şi Renate Weber, excluse din PNL pentru „erezii ideologice“. Crin Antonescu: Era o bigamie politică

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite