VIDEO Viaductul de la Gilău, parte a Autostrăzii Transilvania, este aproape finalizat. Filmare spectaculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Pro Infrastructura a postat o filmare cu stadiul şantierului la tronsonul de autostradă Gilău-Nădăşelu, „unul dintre cele mai frumoase segmente de autostradă construite până acum în România”. Viaductul de la Gilău va fi terminat în toamnă.

La finalul lui 2016, Asociaţia Pro Infrastructura, care monitorizează şantierele de construcţii de drumuri din ţară, anunţa „unul dintre cele mai frumoase segmente de autostradă construite până acum în România, tronsonul Gilau-Nadăşelu al autostrazii A3, se apropie cu paşi repezi de finalizare! Din păcate acesta are toate şansele să rămână inutilizabil întreg anul 2017 datorita faptului ca viaductul lipsa de la Gilau este înca necontractat, iar un termen rezonabil de constructie al sau este de 8-10 luni. Dacă includem perioada de licitatie şi contestatii, riscam sa circulam de la Gilau la Nadaselu abia în 2018!”. Postarea a fost însoţită de o filmare a tronsonului din dronă. 

La circa 2 ani de atunic, pe 15 august 2018, Asociaţia a mai postat o filmare cu tronsonul şi cu viaductul de la Gilău care între timp a fost licitat. Firma câştigătoare - Tirrena Scavi - a estimat un termen estimativ de finalizare sfarsitul lunii seprembrie/inceputul lunii octombrie 2018.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite