VIDEO Replica PSD la mitingul de protest faţă de condiţiile de vot în diaspora: 500 de persoane şi 1.000 de trandafiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSD Cluj organizează un miting de sprijin a lui Victor Ponta. FOTO: Remus Florescu
PSD Cluj organizează un miting de sprijin a lui Victor Ponta. FOTO: Remus Florescu

Peste 500 de persoane au participat, astăzi, de la ora 13.00, la mitingul organizat de PSD Cluj în Piaţa Unirii. Social-democraţii au împărţit o mie de trandafiri trecătorilor. Manifestaţia este o replică a social-democraţilor la mitingul de protest faţă de condiţiile în care s-a votat în diaspora, care va începe la 18.00, în Piaţa Unirii.

Peste 500 de membri şi simpatizanţi PSD s-au întâlnit astăzi, în jurul orei 13.00, în Piaţa Unirii într-o ultimă manifestare înainte de finalul campaniei electorale pentru prezidenţiale 2014. Clujenii care au trecut prin zonă au primit trandafiri şi baloane roşii. „E un mesaj de unire, acela al faptului că-l susţinem pe Victor Ponta ca preşedinte al tuturor românilor. Este un mesaj pentru unitatea tuturor românilor şi ca simbol a ceea ce înseamnă unirea tuturor românilor,  tinerii au adus 1.000 de tradafiri care-i vor împărţi pe stradă ca simbol a ceea ce înseamnă preietenia, respectul, iubirea, armonia şi de ce nu, mult mai multă toleranţă”, a susţinut ministrul delegat pentru dialog social, deputatul Aurelia Cristea, va face. În judeţul ministrului Transporturilor, Ioan Rus, candidatul PSD a obţinut un rezultat slab: 23,79% din voturi, timp ce Iohannis a obţinut 42,53%. Pe municipiul Cluj-Napoca, victoria a fost şi mai zdrobitoare: Iohannis obţinând 44,97%, iar Ponta 18,15%. Un miting asemănător a avut loc vinerea trecută, pe 7 noiembrie, la Cluj-Napoca, la care au participat însă numai 500 de persoane.  Organizatorii PSD se aşteaptă astăzi la un număr mult mai mare de participanţi. 

Răspunsul PSD la mitingul organizat pe Facebook

Peste 5.000 de manifestanţi s-au adunat, sâmbăta trecută, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la un protest împotriva lui Victor Ponta, candidat la alegerile prezidenţiale 2014, dar şi în semn de solidaritate faţă de românii din diaspora care nu au putut să voteze în primul tur din cauza organizării proaste. Un astfel de miting, va fi organizat şi astăzi începând cu ora 18.00.

Vom reveni cu amănunte 

Citeşte şi

FOTO VIDEO Mii de clujeni, la mitingul anti-Ponta: „Klaus, Klaus, apără-ne de Mickey Mouse!” şi DePontificaţi România!”

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Iohannis a câştigat la Cluj cu 42,53% din voturi

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis acceptă condiţiile Monicăi Macovei. „Victor Ponta este un pericol pentru democraţia din România“

Alegeri prezidenţiale 2014. Cerinţele Monicăi Macovei pentru a-l susţine pe Iohannis în turul II

Alegeri prezidenţiale 2014.Klaus Iohannis acceptă condiţiile Monicăi Macovei. „Victor Ponta este un pericol pentru democraţia din România“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite