VIDEO O femeie a fost găsită moartă în casă. Vecinii au auzit o explozie, apoi a izbucnit incendiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa a ars în urma unei explozii. FOTO: ISU Cluj
Casa a ars în urma unei explozii. FOTO: ISU Cluj

O femeie a fost găsită decedată ca urmare a unei explozii urmate de incendiu care a avut loc, duminică dimineaţă, într-o casă din Câmpia Turzii. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite.

Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate, duminică, în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

La faţa locului au fost dislocate şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite. Stingerea focarelor a fost realizată în cca o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

Casa incendiată în Cluj. Femeie de 80 de ani găsită moartă

  


De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feţei şi care a fost transportat la spital.

Intervenţia promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele şi casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie şi incendiu. Din primele informaţii rezultă că incendiul a fost provocat de explozia unei butelii de gaz. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite