USAMV Cluj organizează a doua sesiune de admitere între 6-22 septembrie 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
usamv cluj

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licenţă şi masterat.

Oferta educaţională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licenţă pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu şi programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-edcucationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere. 

Înscrierile se pot face on-line, dar şi on-site, în campusul universităţii, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt aşteptaţi zilnic, de luni şi până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licenţă, cu excepţia domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%, iar acesteia i se adaugă şi un eseu motivational (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universităţii. https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/probe-de-concurs-licenta/ 

Calendarul de admitere are aceleaşi coordonate şi pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibilele pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/ Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză şi franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

USAMV Cluj-Napoca oferă studenţilor săi condiţii moderne pentru învăţare în amfiteatre, laboratoare şi institutele de cercetare din campus, situat la mică distanţă de centrul oraşului, dar şi pentru practică în fermele/staţiunile proprii sau staţiile pilot. Alte facilităţi sunt cazările în cămine studenţeşti proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie şi spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist şi stomatologic), cursuri pentru şcoala de şoferi, cantină-restaurant, precum şi biblioteca situată în campus, cu săli spaţioase şi moderne de studiu. 

Bursele şi simpozioanele studenţeşti cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum şi parteneriatele naţionale şi internaţionale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile comunităţii sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu şi posibilităţi diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenţilor cariere de succes.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite