Urmărit naţional pentru furt, depistat la Cluj chiar de şeful Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un urmărit naţional pentru furt a fost prins joi, 7 februarie, la Cluj de către şeful IPJ Cluj pe drumul de întoarcerea de la inaugurarea sediului IŞJ Cluj.

UPDATE 15.54  Mandatul pentru bărbatul prins azi de şeful IPJ Cluj a fost emis în aprilie 2018. Urmăritul opera astfel, descriu poliţiştii: mergea la bancomate şi sub pretextul că persoanei ce tocmai scosese bani i-ar fi căzut nişte bani o aborda şi se oferea să numere împreună bancnotele, moment în care sustrăgea bani. În iulie 2015, pe strada 1 Mai din Dej a furat din teacul de bancnote 700 de lei; în august 2015 - a sustras 800 de lei de la o altă persoană.

Ştire iniţială

Potrivit Biroului de presă al IPJ Cluj, poliţiştii clujeni au depistat un bărbat, urmărit naţional pentru furt.

„Azi, 7 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional. Acesta a fost depistat în jurul orei 11.00, pe strada George Bariţiu, din municipiul Cluj-Napoca. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018“, precizează reprezentanţii poliţiei clujene.

Urmăritul, potrivit unor surse, a fost zărit de şeful IPJ Cluj, comisarul Mircea Rus, în timp ce se întorcea de la inaugurarea noului sediul al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. Comisarul Rus a lucrat 18 ani la Investigaţii Criminale înainte să fie numit şeful Inspectoratului din Cluj.

Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru furt. Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Mai puteţi citi: 

VIDEO Cum au reuşit trei infractori să uşureze de bani o femeie credulă. Au folosit o metodă veche, dar la fel de eficientă ca în urmă cu mult timp

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite