Studenţii de la USAMV îşi iau rămas-bun pe Facebook de la colegele lor decedate într-un accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentele de la USAMV Cluj, Georgiana Paşcalău, din Arad, şi Alexandra Merca, din Huedin, care şi-au pierdut viaţa vineri, 22 martie, pe drumul Cluj-Huedin, după ce maşina lor a intrat într-un TIR, vor fi înmormântate mâine, 25 martie.

Tinerele aveau 21 de ani si erau studente în anul II la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Georgiana Paşcalău era din Arad, iar Alexandra Merca, din Huedin. Cele două circulau într-o maşină marca Opel Corsa, iar la volan era Georgiana Paşcalău.

Politiştii spun că maşina în care se aflau cele două a derapat din cauza vitezei cu care au intrat într-o curbă periculoasă. A intrat pe contrasens şi a ajuns sub roţile unui TIR din Polonia.

Cele două studente mergeau la Huedin ca să petreacă weekend-ul acasă la Alexandra Merca. Fetele au murit pe loc, iar  medicii de pe echipajele de ambulanţă trimise la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Colegii celor două tinere de la Facultatea de Horticultură au transmis condoleanţe pe Facebook, pe pagina
Federaţiei Asociaţiilor Studenţeşti din USAMV Cluj-Napoca .

Accidentul a avut loc vineri, 22 martie, în zona localităţii Dumbrava, pe Drumul European E60, unde opt oameni şi-au găsit sfârşitul doar în luna martie.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite