Spiritul Sărbătorilor de Iarnă în viziunea unor copii nevoiaşi, dar talentaţi. Festivalul stradal unde puteţi să le împliniţi visele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii de la Centrul de zi Something New FOTO: organizatorii Street Food Festival Christmas Goodies
Copii de la Centrul de zi Something New FOTO: organizatorii Street Food Festival Christmas Goodies

Din 12 decembrie, strada Potaissa din centrul Clujului va fi cuprinsă de magia Sărbătorilor de Iarnă şi vă puteţi cumpăra cadouri de sărbători de la standurile Festivalului Street Food Christmas Goodies. Organizatorii au şi o acţiune umanitară prin care cei care ajută la împlinirea visurilor a 22 de copii vor primi un cadou special.

„Anul acesta puteţi chiar şi voi să fiţi Moş Crăciun pentru unul din cei 22 de copii de la Centrul Creştin Something New. Şi, pentru că orice faptă bună merită răsplătită, ne-am gândit să vă propunem un schimb inedit de cadouri: toţi cei care vor decide să ajute la îndeplinirea celor 22 de vise vor primi un cadou extrem de special, o decoraţiune hand-made de Crăciun realizată de însuşi proprietarul paşaportului. Adiacent acestei acţiuni, toţi cei prezenţi în festival se vor putea implica în această campanie şi vor putea asigura copiilor o masă gătită de vendorii din festival, prin achiziţionarea unui meniu aflat la un preţ special. Aşadar, vă invităm să cunoaşteţi poveştile impresionante ale acestor copii şi să ne ajutaţi să le transformăm sărbătoarea Crăciunului într-una plină de speranţă şi bucurie“, explică Nely Borza, project manager Street Food Festival Christmas Goodies.

pasaport pentur un vis foto street food

Decoraţiuni făcute de copii FOTO: organizatorii Street Food Festival Christmas Goodies

Manifestarea va avea loc între 12 şi 18 decembrie pe strada Potaissa din Centrul Clujului. Iar pe lângă bunătăţurile de pe standuri - arome de vin fiert cu scorţişoară, curioşii care vor trece prin zonă vor putea să-şi aleagă şi cadouri de Crăciun de la standurile din cadrul Gifts Boutique. Această zonă din festival va găzdui şi povestea Centrului Creştin Something New, o organizaţie creştină care a creat un proiect pentru copii creativi, un loc unde copiii cu o situaţie precară îşi dezvoltă zi de zi talentul.

Potrivit organizatorilor, cei 22 de copii de la Centrul de zi Something New au fiecare câte un vis trecut în paşaportul lor, iar în schimbul împlinirii acestui vis, fiecare copil dăruieşte câte o decoraţiune deosebită confecţionată chiar de el.

„Ne dorim ca prin intermediul copiilor şi al coordonatorilor de la centru să transmitem energie pozitivă. În fiecare zi sperăm şi tânjim să putem fi cu adevărat „Something New”, prin tot ceea ce facem. Vă mulţumim pentru încrederea acordată!”, afirmă Lidia Vulea, fondatoare a Centrului Creştin Something New.

Street Food Festival Christmas Goodies este un eveniment realizat de Agenţia Why Not cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local Cluj-Napoca.

pasaport pentur un vis foto street food

Decoraţiuni făcute de copii FOTO: organizatorii Street Food Festival Christmas Goodies

Mai puteţi citi:

Recordul neaşteptat înregistrat de cel mai bun festival din Europa. Ce s-a întâmplat când s-au pus în vânzare primele abonamente

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite