Sperietura trasă de un şofer român care transporta marfă în Franţa. Le-a cerut ajutor jandarmilor, iar descoperirea făcută i-a luat pe toţi prin surprindere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a oprit chiar în faţa unui post de jandarmerie din Franţa. FOTO: newsromania.net
Şoferul a oprit chiar în faţa unui post de jandarmerie din Franţa. FOTO: newsromania.net

Un şofer de TIR din România a avut parte de o surpriză neplăcută, în dimineaţa zilei de vineri, 29 noiembrie, chiar în faţa sediului Jandarmeriei din Soissons, în nordul Franţei.

Românul se afla la volan, dar zgomotele pe care le-a auzit în remorcă l-au pus pe gând şi l-au neliniştit. Şi-a luat inima în dinţi şi a oprit chiar în faţa Jandarmeriei din Soissons. A avut inspiraţia să meargă la jandarmi şi să le spună ce se întâmplă, rugându-i să verifice camionul. Potrivit portalului newsromania.net, francezii au controlat remorca şi au găsit nu mai puţin de 11 oameni, opt bărbaţi şi trei femei.

Aceştia erau originari din Eritreea, iar nouă dintre ei erau minori. Oamenii îşi doreau să ajungă în Marea Britanie şi se pare că reuşiseră să se urce în remorcă  la Mons, în Belgia, acolo de unde TIR-ul transporta produse alimentare pentru un supermarket din Paris.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite