Salina Turda din Cluj vrea să intre în patrimoniul UNESCO. „Suntem în top 3“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salina Turda. FOTO Facebook / Cristian Matei
Salina Turda. FOTO Facebook / Cristian Matei

Salina Turda din Cluj va fi inclusă în patrimoniul UNESCO şi va fi promovată în 100 aeroporturi din întreaga lume. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului Turda, Cristian Matei.

Procedurile pentru includerea Salinei Turda în patrimoniul mondial UNESCO au fost demarate, spune Matei, care precizează că obiectivul este în proces de modernizare şi automatizare. Anunţul său a fost făcut pe reţelele de socializare.

„Salina Turda a demarat procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO, respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esenţială pentru întreaga comunitate globală. Suntem mândri cu Salina noastră, drept pentru care promovăm acest obiectiv turistic inedit atât pe plan local, cât şi naţional şi internaţional. 

La acest moment Salina Turda este în plin proces de modernizare şi automatizare. Astfel, schimbăm paradigmele de la Salină prin tehnologizarea serviciilor turistice şi modernizarea spaţiilor din proximitatea ei. Totodată, vă reamintim că prin adoptarea unei strategii de marketing am reuşit promovarea celui mai frumos subteran din lume, modelat de oameni, în aeroportul Cluj-Napoca şi urmează prezentarea în alte 110 aeroporturi internaţionale.

Salina Turda este în top 3 mondial în publicaţii de specialitate, consacrate în turism, iar noi facem tot posibilul pentru a acorda atenţia cuvenită acestui obiectiv pentru a fi mereu în topul celor mai frumoase şi moderne destinaţii din lume", a scris primarul pe Facebook.

    

Vă mai recomandăm şi:

Apocalipsa preţurilor, anunţată de experţi. „Vor scrie cărţile de istorie timp de 50 de ani despre asta”

Preţul neaşteptat de mic cu care se vând apartamentele construite de Elena Udrea în cel mai scump oraş al ţării

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite