Româncă snopită în bătaie de doi mafioţi italieni, până când au băgat-o în spital. Avocata agresorilor a dat vina pe victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O chelneriţă româncă din Italia a avut nevoie de spitalizare, după ce a fost bătută cu bestialitate de doi mafioţi, într-un local din San Cipriano d` Aversa.

Presa din Italia scrie că totul a pornit după ce cheleneriţa româncă le-a cerut celor doi bărbaţi să-şi achite consumaţia. Agresorii, gemenii Alessio şi Vicenzo de Falco, ambii în vârstă de 18 ani, sunt nepoţii unui temut lider de clan mafiot, Enzo De Falco, care a murit în anii 90 în luptele dintre clanurile italiene. Cei doi au consumat mai multe băuturi alocoolice în localul unde lucra românca, dar au refuzat să plătească. Situaţia a degenerat după ce, întărâtaţi de insistenţele femeii, cei doi au luat-o la bătaie, târând-o de păr şi izbind-o cu picioarele în cap şi în stomac. Românca a fost scoasă cu greu din mâinile celor doi mafioţi, nu înainte ca aceştia să o ameninţe cu moartea, şi a fost dusă de urgenţă la spital cu leziuni toracice şi la nivelul feţei, scrie portalul italian Casertace.net.

Cei doi sunt acum acuzaţi de tentativă de extorcare şi vătămare corporală şi au fost plasaţi în arest la domiciliu pe durata cercetărilor. Însă avocata clanului, Mirella Baldascino, susţine că, de fapt, cei doi au fost victime şi au fost provocaţi şi umiliţi de chelneriţă, notează Caserta News. Baldascino spune că românca i-a insultat şi i-a provocat în permanenţă pe Alessio şi Vicenzo şi că le-a aruncat o cârpă în faţă, până când clienţii ei şi-au pierdut cumpătul şi au încercat să o calmeze.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite