Reacţia surprinzătoare a lui Emil Boc când a fost întrebat de un comediant dacă e bogat. Gestul care i-a întărit răspunsul VIDEO

0
0
emil boc si mircea bravo

Celebrul comediant Mircea Bravo l-a întrebat pe primarul Clujului, Emil Boc, dacă se consideră un om bogat. Reacţia fostului premier nu a întârziat.

Mircea Bravo a colindat Clujul şi i-a întrebat pe cei care i-au ieşit în cale dacă se consideră bogaţi. Comediantul i-a pus aceeaşi întrebare şi lui Emil Boc, care i-a dat un răspuns diplomat. Boc, care i-a fost profesor lui Mircea Bravo la Facultatea de Drept din cadrul UBB a dat dovadă de simţul umorului în momentul în care a fost abordat pe stradă, în centrul Clujului. „Te-am trecut? Ai, ce greşeală am făcut, de aş putea da timpul înapoi... Acum ţi-aş da 10”, a spus Boc, după care a continuat pe un ton glumeţ: „Are viitor băiatul. Când mergem în Bruxelles întreabă lumea: «mă, cine e ăla care merge cu Mircea Bravo?»”, a mai spus edilul clujean.

Întrebat dacă este un om bogat, Emil Boc s-a căutat în buzunare şi a găsit 100 de lei. I-a arătat banii lui Mircea şi i-a spus: „Am 100 de lei, deci eu nu sunt sărac!” A continuat apoi.

VIDEO - Momentul cu Emil Boc începe la minutul 6:32

„Domnule, pentru mine banii nu au reprezentat şi nu reprezintă o valoare în sine. Celelalte valori sunt importante în societate. Dacă pui accent pe bani nu ajungi niciodată să te bucuri de viaţă. Banul e necesar să-l munceşti, să-l câştigi cinstit, să te bucuri cu familia, dar să nu-l pui pe primul loc, că îţi suceşte mintea, că aşa mi-a zis bunica: «dragul bunicii, niciodată să nu laşi banul să îţi ia minţile. Dacă îţi ia minţile ajungi rău». Şi atunci, cel mai sănătos lucru este să te preocupe alte lucruri mai importante în viaţă, să munceşti şi să câştigi atâta cât munceşti”, a spus Emil Boc.

Vă mai recomandăm şi:

Cum îi recunoaşte Godină pe românii aflaţi pe plajă printre mii de turişti. „Am făcut o listă cu propriile constatări, presimt că se va râde”

Cum arată casa cumpărată recent de Emil Boc. E situată la 20 de kilometri de Cluj şi are vedere la un lac FOTO

Oraşele mari ar putea „înghiţi” comunele limitrofe prin „unificare voluntară”. Boc despre avantajele proiectului: „1.100 de primării nu pot plăti salariile angajaţilor”

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri