Primarul din Târgu-Mureş despre primarul Clujului: „Boc ar trebui să-şi dea demisia din PDL. Nu e corect ce face, nu ştiu ce are în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Priamrul oraşului Târgu-Mureş, totodată prim-vicepreşedintele PDL, Dorin Florea, a declarat, joi, 21 august, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare corect, politic vobind, ca Emil Boc să îşi declare susţinerea pentru candidatura la Preşedinţie a Elenei Udrea.

„Este membru PDL. Dacă vrea să fie liber de contract, să-şi dea demisia şi atunci poate face orice declaraţie doreşte. Părerea mea e că e o asemănare tot mai mare între domnul Boc şi Tăriceanu şi cam ce face unul face şi celălalt. Nu mi se pare corect, dacă ai fost preşedintele unui partid, prim-ministru, ai avut cele mai mari însărcinări, o echipă care a tras pentru tine. Cu toţii am tras atunci şi am şi pătimit împreună. E opţiunea lui, dar, din punct de vedere politic, nu-i corectă", a afirmat Dorin Florea, primarul oraşului Târgu-Mureş, şi prim-vicepreşedintele PDL, citat de Mediafax.

El a spus că nu comentează faptul că Udrea şi-a depus candidatura din partea PMP, însă legat de Boc consideră că "să fii în căruţă şi colo şi dincolo, parcă dă ca dracu". Dorin Florea a mai spus că nu îi face plăcere să comenteze conduita omologului său de la Cluj, ale cărui merite ca primar le apreciază.

Florea a mai spus că dacă Boc voia să fie "atât de exprimat şi angajat", avea "o variantă mai elegantă" - aceea de a-şi da demisia din PDL înainte de a declara că o susţine pe Udrea.

"Părerea mea e că, din punct de vedere politic, nu procedează corect. Nu ştiu ce are în cap, chiar nu ştiu. Şi taică-său a încercat la un moment dat să afle, dar nu ştiu. Nu ştiu! Nu mă întrebaţi pe mine ce au unii în cap. Câteodată, nu ştiu ce am eu în capul meu, fiind prea mulţi neuroni, nu reuşesc să-i redeştept pe toţi", a spus el.

Fostul premier Emil Boc declara, marţi, că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că aceasta este "un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta", care nu a ezitat niciodată  să creadă în proiectul de reformă a statului român pe care el l-a început împreună cu preşedintele Traian Băsescu.

Mai puteţi citi:

Elena Udrea îl aduce pe Emil Boc în pragul demisiei de onoare. PDL Constanţa cere plecarea acestuia din partid

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite