Polei şi condiţii de iarnă pe şoselele din Cluj. Nu există drumuri blocate

0
0
În cursul dimineţii s-au folosit 118 tone de material anti-derapant. FOTO: CJ Cluj
În cursul dimineţii s-au folosit 118 tone de material anti-derapant. FOTO: CJ Cluj

Nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier pe raza judeţului Cluj, iar circulaţia se desfăşoară pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă. Pe unele drumuri s-a depus polei.

Precipitaţiile căzute în ultimele 24 de ore sub formă de ninsoare au fost relativ abundente, cu preponderenţă în zona de munte iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei, informează Consiliul Judeţean Cluj. 

Nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier pe raza judeţului Cluj, iar circulaţia se desfăşoară pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă.

Intervenţii la 12 drumuri 

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, s-a intervenit pe 12 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 - zona Huedin, 2 - zona Gilău şi 4 - zona Gherla. Intervenţia a fost realizată cu ajutorul a 2 utilaje. Tot pe raza Loturilor 1, 2 şi 4, la această oră se acţionează pe 14 drumuri judeţene, cu ajutorul a 7 utilaje, se arată în comunicatul trimis presei de Consiliul Judeţean..

118 tone de material antiderapant

Pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 3 - zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 7 utilaje, fiind  folosită o cantitate de 118 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 5 - zona Dej, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri