Noi artişti confirmaţi la Electric Castle  2015. Fatboy Slim, Netsky live, Subfocus vin la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la ediţia din 2014 a EC Festival  FOTO: Facebook EC
Imagine de la ediţia din 2014 a EC Festival  FOTO: Facebook EC

FatBoy Slim vine pentru prima dată în Cluj, la ediţia Electric Castle (EC) din acest an. DJ-ul britanic este unul dintre headliner-ii ediţiei a treia a festivalului care va avea loc în  vară, între 25 şi 28 iunie, anunţă organizatorii Electric Castel Festival.

Popularitatea lui FatBoy Slim este deja confirmată. E aproape imposibil de crezut că un DJ atât de „proaspăt” în show-urile sale are deja aproape 30 de ani de carieră muzicală în spate. FatBoy Slim este un pionier al genului, iar confirmarea succesului său nu ţine doar de premiile primite (deşi nici acestea nu lipsesc, are nu mai puţin de 10 MTV Video Music Awards şi 2 BritAwards), şi nici de hit-urile sale din clasamentele din întreaga lume. După atâtea decenii, FatBoy Slim reuşeşte să adune în jurul său zeci de mii de fani pentru că muzica lui mişcă în continuare mulţimi, fiind deja legendare evenimentele din Brighton (2002) şi Flamenco Beach, Brazilia (2006) când a adunat 200.000, respectiv 360.000 de oameni, precizează organizatorii.

O altă premieră a Electric Castle 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oară în România în formulă live, însoţit de un band. Foarte puţini DJ-i au avut o ascensiune atât de rapidă precum Boris Daenen (Netsky).

“Urăsc genul de public care ascultă un singur stil de muzică”, declară Subfocus, potrivit organizatorilor. Lui Nick Douwma, cunoscut mai degrabă drept SubFocus, i-a luat doar 5 ani să treacă de la statul de DJ de petreceri la cel de artist pe scenele celor mai importante festivaluri de muzică dance din Europa.

Un alt artist, Jah Shaka a confirmat prezenţa la EC 2015. EC a anunţat şi multe nume de artişti români - IV IN, Dudawles, Missile & Goranga (T-Boys), Alex Chronic, DJ Sauce, Newgotti, Detour, Cans, Syl, NDJ, Blanilla; iar The Roots, scena de reggae, a fost completată cu: Zekarjah, Lazy Face, Irie Warriors, Kaya Foundation, Kaze Soundsytem, Injektah, Dubase, Selecta Droo, Serious Dub, Sista Rasta, Lazio, General Escu, UFE, Raps, ZO, Digital Selekta.

Biletele pentru festival pot fi cumpărate de pe electriccastle.ro, mobile app-ul Electric Castle (iOS& Android), de la locaţiile partenere Electric Castle, eventim.ro sau Reţeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărtureşti).

Până în 4 februarie 2015, preţul unui abonament este de 229 lei.

Mai puteţi citi:

Cine va concerta la Festivalul Electric Castle 2015

Festival de poveste la „Versailles“-ul Transilvaniei. „Electric Castle Festival 2014 va fi «bigger, stronger, better»”

Festivalului Electric Castle de la Bonţida a adunat mai mulţi spectatori decât concertele Deep Purple şi UB 40 pe Cluj Arena

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite