Mai multe străzi din Cluj-Napoca rămân joi fără gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe strazi din Cluj-Napoca raman fara gaz
Mai multe strazi din Cluj-Napoca raman fara gaz

E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale, joi, pe câteva de străzi din municipiul Cluj-Napoca. Străzile care vor fi afectate sunt Tulcea, Dunării (parţial), Jiului, Bega, Meşterul Manole, Dionisie Roman, Harghita, începând cu ora 9:00.

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările pentru înlocuirea unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Jiului din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit companiei, aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiţii aflat în derulare prin care vor fi înlocuiţi peste 5 kilometri de conducte de gaz şi branşamente, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 2,5 milioane de lei. Pentru cuplarea acestui tronson la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite