Inna, Tiesto şi Faithless au adunat 70.000 de spectatori în prima zi la Untold. 300 de oameni au avut nevoie de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70.000 de persoane au participat la evenimentele care au avut loc pe parcursul primei zile a festivalului Untold, la Cluj-Napoca, unde au urcat pe scenă, joi seară, nume mari ale muzicii electro-dance, precum Tiesto şi Faithless, dar şi ale muzicii pop, precum Inna, informează organizatorii.

 Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani dar şi de scena principală de pe Ursus Untold Arena. Faithless au fost prezenţi pentru prima dată în România de când şi-au reluat activitatea muzicală, iar Maxi Jazz şi Sister Bliss au declarat în conferinţa de presă că au rămaşi uimiţi de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producţie impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe scena principală pentru show-ul acestora.

Toate cele 1.000 de bilete care s-au pus joi în vânzare, pentru prima zi de festival, s-au vândut în mai puţin de opt ore, informează organizatorii.

”Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi şi plini de viaţă”, au spus artiştii.

Fedde le Grand a urcat pe scenă şi la prima ediţie a festivalului Untold. Anul trecut, a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din anul 2015.

”Mi-a plăcut foarte mult anul trecut iar publicul a fost incredibil şi scena a fost extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi doreşti ceva mai mult ca şi artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am aşteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine anul trecut, dar anul acesta a fost incredibil”, a spus Fedde le Grand. 

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul şi povestea Universului Untold 2016: The World Capital of Night and Magic.

Pe Ursus Untold Arena au urcat în prima zi a festivalului Inna, Naughty Boy, James Arthur, Nervo, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto şi Dimitri Vegas & Like Mike. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 20 de artişti, printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94 şi Nahko & Medicine for the People.

Anul trecut, la prima ediţie a Untold, au concertat, printre alţii, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike. Aproximativ 60.000 de persoane au participat la acea ediţie a festivalului.

În 2015, Untold aprimit premiul Best Major Festival, la European Festival Awards.

Aproape 300 de persoane prezente la festivalul de muzică Untold, de la Cluj-Napoca, au avut nevoie de asistenţă medicală şi cinci dintre acestea au ajuns la Urgenţe în prima seară a evenimentului. Poliţiştii au dat 11 sancţiuni contravenţionale şi au sesizat parchetul în legătură cu un caz de deţinere de substanţe interzise.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite